Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Kan inte hitta teckensnitt

Hei, vi kan inte längre skriva ut fakturor. Får upp felmeddelanden som säger: Kan inte hitta teckensnitt Rubrik, kan inte hitta teckensnitt Brödtext fet, kan inte hitta teckesnittet Loggo.
Och när jag klickar arkiv->utskriftsmallar->stiltyper så öppnar sig fönstret men stänger ned direkt, innan man hinner göra något.

1 SVAR 1
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej!

Om det är filen som innehåller teckensnitten som blivit skadad behöver du göra en ominstallation av programmet. Säkerhetskopiera dina företag och avinstallera sedan programmet via Kontrollpanelen - Program och funktioner. Gå sedan in i Utforskaren och leta upp mappen Gemensamma filer, den ligger på följande sökväg C:\ProgramData\SPCS\SPCS Administration\Gemensamma filer. I den ligger det en katalog som heter Mallar, kopiera över denna till ditt skrivbord. Döp därefter om mappen Gemensamma filer till Gemensamma filer_OLD. Ladda sedan ner programmet på nytt från vår hemsida och kör installationen. När programmet är installerat ska det ha skapats en ny katalog Gemensamma filer på sökvägen C:\ProgramData\SPCS\SPCS Administration\Gemensamma filer. I den nya mappen som skapats klistrar du in katalogen Mallar som du tillfälligt la på ditt skrivbord.

Har du efter detta fortfarande problem med fakturautskriften får du gärna höra av dig igen.

/Malin