Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

AAA_a_
MEDLEM

Kundstatistik per land i Administration

Går det att få ut olika listor på kundförsäljning där man får det sorterat och ihopräknat på olika länder? För olika perioder?
Det är även önskvärt att få ut på olika regioner?
Summorna måste sammanfalla med det som är bokfört på Resultaträkningen/rapporten.

 

Den här frågans innehåll har verifierats och uppdaterats av Visma Spcs 22-10-19

3 SVAR 3
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej!

Utskriften Kundstatistik - omsättning under kunder kan du skriva ut för valfri period. På denna klan du även göra urval på bland annat land. Skriver du till exempel "Danmark" i fältet Land får du en lista med alla danska kunder.

För olika regioner kan vara lite klurigare. Om du har angivit regionerna som Distrikt i kundregistret så kan du emellertid göra urval på samma sätt som med länder.
AAA_a_
MEDLEM

Javisst det vet jag, men går det att få listan visar alla Sverige kunder ihopräknade, raden efter alla från England, raden efter det alla från Frankrike.
Eller går det bara att ta ut för ett land i taget? Det tar ju ganska lång tid ifall man säljer till olika länder över hela världen.
I denna rapport väljer Visma Admin det som är fakturerat eller det som finns på Resultaträkningen, vilket inte behöver vara samma sak?
Går detta att välja?
Fd medlem
Inte tillämpbar

Utskriften är inte anpassad för att presentera uppgifterna på det sätt du önskar, utan går bara att göra med en summering per utskrift. Den baseras på fakturerad försäljning.

Det är möjligt att någon av våra partners kan hjälpa dig att bygga en utskrift som är helt anpassad efter dina behov. Du hittar kontaktuppgifter till alla våra partners och återförsäljare på denna sida:

http://kampanj.vismaspcs.se/af/