Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Leveransbevakning på radnivå utifrån beställning

Önskar se om jag kan justera rapporten Leveransbevakningslistan som finns som standardrapport. Finner dock inte denna rapport i rapportgeneratorn under era standardmallar, var finns denna?

Vi får ju olika leveransdatum på våra samlade inköp, vore bra om vi kunde få in ett datum till på beställningar (bekräftat leveransdatum).

1 SVAR 1
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej Joakim,

 

Det finns ingen möjlighet att redigera rapporten Leveransbevakningslista utan då får du bygga den helt från början. Detta gäller för samtliga rapporter som ligger under utskrifter i programmet. Rapporterna som du kan läsa in via Arkiv - Mallar/Rapportgenerator - Läs in rapport - Markera katalogen SPCSRapp  är redigeringsbara i rapportgeneratorn. 

 

I instruktionen Skapa rapport via rapportgeneratorn beskriver vi hur man går tillväga för den som är lite klurig och kan bygga rapporter själv.  

 

Att bygga sin egen rapport kan upplevas svårt och eftersom vi inte har support på rapportgeneratorn så har du även möjlighet att vända dig till någon av våra duktiga partners där du kan beställa en skräddarsydd rapport efter era behov. Vår partneravdelning hjälper dig gärna att hitta en lämplig kandidat för uppdraget eller så söker du själv via vår sida Hitta en återförsäljare. 

 

Önskar dig en fin eftermiddag!

/Tinna