Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Månadsuppföljning av artiklar

Hej

Vi har konsulter som har egen tidsartikel ex "arbetstid Johan", nu önskar vi få reda på hur många orderförda artiklar per månad Johan har så denne slipper gå igenom alla ordrar för att skriva av alla timmar för hand för sin egen fakturering mot oss.

Vi har redan läst in artikelstatistik men lyckas ändå inte se hur många orderförda artiklar vi har.

Är det kanske bättre att lägga upp en persons tidsartiklar som en egen grupp? (vi har bara 3.st per person).

3 SVAR 3
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej
Infostep utvecklar automatiska Excelrapporter som är direktkopplade mot Visma och skräddarsyr efter kundernas behov. Skärmkopian visar hur en rapport som hjälper dig skulle kunna se ut
Rapporten hämtar ny data med en enkel knapptryckning

// Hans
Fd medlem
Inte tillämpbar

Eller från andra hållet, där man väljer tidstyp
Michael Holmgren
APPLICATION SPECIALIST

Hejsan!

Jag tittade på utskriften som heter Ordersammandrag - Artiklar i programmet, är det en utskrift som fungerar för dig i detta fallet?

I utskriftsdialogen till Ordersammandrag - Artiklar kan du göra urval för artikelnummer och datum. Lägger du in artikelnumret för "arbetstid Johan" som ett urval tillsammans med ett datumintervall, t ex om du vill att order med orderdatum i augusti ska skrivas ut skriver du 20150801..20150831 i datumfältet. 

När du skriver ut Ordersammandraget med artiklar får du då alla order med angiven artikel under perioden. Är detta utskriften du söker?