Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Skapa epost-utskick på enklaste sätt

Utskicksgrupper finns att skapa men för att lägga till vilka kunder eller kundgrupper (som vi har skapat genom kortnamn) så måste man gå in under kontakter och där listas alla tusentals kunder där vi inte kan söka på tex kortnnamn för att kategorisera dem för en eller flera utskicksggrupper utan får i så fall gå in på alla våra tusentals kunder för att lösa detta...synd...hade varit bra om det funnits en möjlighet att lägga till Utskicksgrupp när man lägger upp kunden antingen under fliken grunduppgifter eller under fliken sms/epost fliken. Nu får vi istället göra epost utskick via Kunder och markeringshjälp varje gång, hade varit smidigt om man bara kunde valt en utskicksgrupp 🙂

3 SVAR 3
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej Natalie,

Vid registrering av en ny kund kan du skapa en ny kontakt direkt ifrån Referensfältet på kunden. I fältet finns knappen Ny, vilken ger dig ett blankt kontaktkort där du anger alla uppgifter om kontakten inklusive titel och vilken utskicksgrupp den tillhör.


Du kommer åt funktionen att skapa Ny eller Ändra kontakten både på fliken Grunduppgifter och på fliken Sms/E-post på kunden.

I markeringshjälpen i Kontaktregistret finns annars urval för Kundkategori. Exempelvis om du vill göra urval innan ett utskick eller om du vill massuppdatera vilken utskicksgrupp kontakterna tillhör baserat på kategori.
Fd medlem
Inte tillämpbar

OK finns det något produktblad för utskicksgrupper eller epost massutskick?
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej igen Natalie, menar du om det finns dokumentation kring hur detta fungerar i programmet? Om du trycker F1 i kontaktregistret får du fram hjälpavsnittet för den programdelen. Något specifikt dokument för hela arbetsflödet när du hanterar utskicksgrupper finns dock inte. Är det något specifikt moment som är oklart kan givetvis beskriva det ytterligare.