Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Henrik10
NY MEDLEM

Streckkod på ordererkännande funkar inte

Jag försöker lägga till en streckkod, innehållandes ordernr, på Ordererkännande-mallen men det funkar inte. Hur jag än gör så blir syns ingen streckkod på utskriften/förhandsgranskningen. Kan någon förklara hur det är tänkt att man ska göra? 

3 SVAR 3
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej @Henrik10
Detta bör kunna lösas med hjälp av en malländring, dock kanske den är lite mer avancerad än de vi själva har support på och har med i hjälpavsnittet Gör malländringar


Om du vill ha hjälp att göra en malländring är du välkommen att höra av dig till någon av våra kunniga partners. Kontaktuppgifter hittar du här.
Önskar dig en fortsatt fin dag och välkommen tillbaka till forumet. 
//Tinna
 

Ja det är en ändring i mallen jag försöker göra.  Hur menar du att det skulle vara så avancerat att det krävs att ni tar hjälp från en partner? 

Hej @Henrik10


Av erfarenhet vet jag att våra kunder ibland upplever att det är krångligt att skapa egna mallar och support på kundspecifika lösningar är inte något som ingår i supportavtalet. 


I dokumentet jag länkade till har vi sammanställt vanligt förekommande malländringar som våra kunder kan utgå ifrån för att skapa en egen fakturamall eller justera en befintlig. Tänk bara på att kopiera innan du ändrar i en originalmall.

Den malländring som du beskriver finns inte med i dokumentet och eftersom jag gärna vill hjälpa dig så hänvisar jag dig vidare till en partner men om du ska kontakta en partner eller inte avgör självklart du. Med lite envishet och klurighet kanske du kan lösa detta helt själv.

 

Ha en fin dag och hör av dig om det är några oklarheter
//Tinna