Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Per_son
MEDLEM

Bevakningslistor skattedeklaration moms

Hej!

Som ny med Vismas bevakningslistor (har tidigare kört Björn Lundén - BL) blir jag förvirrad över hur det är tänkt att man ska använda bevakningslistorna, framförallt när det gäller moms.

Det finns ju en typ av uppdrag som heter "Skattedeklaration" där jag skulle vilja ha in dem, men då kan jag ju bara välja en typ av bevakning. Säg att jag har ett företag med skattedekl. arbetsgivare varje månad och sen tremånaders moms. Hur är tanken att man åtskiljer detta?

Alternativet är ju att använda sig av "Redovisning". Där finns ju kryssruta för både "Moms klar" och "Redovisning klar". Problemet tycks vara att bara en av dessa triggar bevakningslistan.

Från BL är jag van vid bevakning separat för moms, arbetsgivardekl., bokföring etc. Så hur är tanken att jag borde jobba med Vismas bevakningslistor?

1 SVAR 1
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej! 
Kul att du ska börja använda bevakningslistor i Visma Advisor.

 

Måste erkänna att detta inte är mitt specialämne men jag har sökt efter information och hittat hjälpavsnittet Bevakningslistor där vi beskriver rent övergripande hur du kan se status, följa upp och kontrollera att alla uppdrag blir genomförda och när de slutfördes.
 

Vi har även tagit fram filmen Bevakningslistor i Visma Advisor som jag hoppas ska vara ett bra stöd för dig.  
 

Om någon annan forummedlem har möjlighet att dela med sig av sitt arbetssätt så vore det mycket uppskattat. 

 

I övrigt tror jag att din upplevelse av Visma Advisor blir allra bäst om du i samråd med vår kunniga support går igenom hur du arbetar smartast och smidigast.

 

Välkommen att kontakta supporten

 

Glad valborg!
/Tinna