Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Flytta data/år mellan två installationer av Bokslut samt Skatt Proffs

Hej, 

Går det att kopiera individuella klientmappar direkt från där de är sparade i en installation av VIsma Bokslut eller Skatteproffs till dito mappar i en annan installation av exakt samma program för att kunna öppna mapparna? 
Behöver klienterna då ha samma klientnummer eller räcker det med att .bin filerna (och övriga filer) ligger i samma struktur?

Eller måste varje klient säkerhetskopieras och läsas in i den nya installationen per program (både skatt och bokslut).?

Ska flytta data för en kontor som sålts, alla bokslut och deklarationer ska tas ut ur ena och lägga in i det nya, men både parter har / kommer använda SPCS för bokslut och skatt.
2 SVAR 2
Sabina Eklöf
ANSTÄLLD

Hej Supportenbordehaenepost!

Arbetar de i någon klienthanterare, som Byråstöd eller Advisor? Isåfall finns alternativet att säkerhetskopiera Alla kunder och uppdrag direkt från klienthanteraren. 

Om de arbetar fristående i Skatt Proffs och Bokslut så finns även här alternativet när man tar en säkerhetskopia att säkerhetskopiera alla företag och filer. 
I Skatt Proffs - Arkiv - Säkerhetskopiering - Aktuell katalog - markera alla. (Detta behöver du göra för varje årsversion. Det kan du läsa mer om här )
I Bokslut - Arkiv - Säkerhetskopiering - Säkerhetskopiera - Markera Alla.  (Alla bokslut för alla år och företag kommer med i säkerhetskopian. Det kan du läsa mer om här.) 


/Sabina
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej, Tack för svaret!

Det är via Byråstöd, men det är inte alla klienter utan endast ett urval, men möjligheten att ta ut kopior för flera program och utan att öppna enskilda program hjälper mycket.