Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

utskrift verifikationer - eEkonomi

UTSKRIFT av A-verifikat
När man matchat en bankhändelse och trycker på "bokför" så kommer det upp en ruta uppe till höger som talar om vilket A-verifikat som skapats. Här skulle jag vilja kunna trycka på t ex A14 och få upp valet pdf för utskrift. Alltför tidskrävande att gå till /Bokföring/utskrift/verifikationslista/A/14-14 som gäller nu. Eller, har jag missat så det går att göra på ett annat sätt?
2 SVAR 2
Fd medlem
Inte tillämpbar

Du har tyvärr helt rätt att det borde gå att skriva ut direkt efter kontering. Men man behöver inte den långa väg du beskriver. Gå inte till Utskrift utan när du har klickat på Bokför så byter du flik från Ej bokförda bankhändelser till Periodens bankhändelser. Där hittar du verifikationen. Klicka på texten - inte på verifikationsnumret!  Då visas en knapp pdf-fil, som du trycker på.
Cecilia Towner
APPLICATION SPECIALIST

Hej Anne,

Förstår din frustration, men vill bara skriva att eEkonomi som webbaserad tjänst är tänkt att minska utskrifterna från din bokföring då allt finns digitalt sparat i molnet.
I artikeln Webbaserad bokföring vs. papper kan du läsa om vilka utskrifter du behöver/inte behöver skriva ut.

Vill du ändå skriva ut dina verifikationer, kan du välja att vid dagens slut skriva ut alla händelser på det bokföringsdatumet. På så sätt slipper du få ett verifikat per papper.


/Cecilia