Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Bruttolönelista

Det behövs en enkel bruttolönelista i programmet. En rad för varje anställd med årets, periodens, bruttolön samt avdragen skatt. Samt en totalsummering för företaget efter alla anställda..

4 SVAR 4
Lotta_78
MEDLEM

Instämmer, de skulle förenkla mycket för oss användare
Moa Lundberg
CONTENT PRODUCER

Hej!

Jag tänker att ni skulle kunna använda utskriften som heter Löner i en period. Ni hittar den under Utskrifter och spårning.

Där ser ni bruttolön, både specificerat per lönekörning samt totalt för perioden man väljer att plocka ut utskriften för. Även avdragen skatt och totalsummering för företaget är med.

Som standard finns även Förmåner samt Summa övertid och mertid med i utskriften. Vill ni inte se detta kan ni istället skapa en egen utskrift och utgå från denna utskrift. Klicka på Skapa egna utskrifter och välj Ny. Välj att kopiera från en av standardutskrifterna och bocka i Löner i en period. Ute till vänster kan man sedan välja vilka kolumner som ska finnas med i rapporten. 

Ha det fint!

Moa

Skulle gärna ha en bruttolönelista nu eftersom det inte finns någon funktion för att ta fram de 30 som bör ha nedsättning ar arbetsgivaravifter. Tänkte att det här var ett bra sätt men instruktionerna för att skapa en egen utskrift är minst sagt undermåliga. VILKEN typ av standardutskrift ska man välja? VART ska man bocka i löner i en period??? Vet ju att det här med att skapa egna rapporter är något som visma inte vill ge någon som helst info om eftersom de antagligen kan ta betalt om man ger dem i uppdrag att skapa rapporter. Men att ge det här tipset med så dåliga instruktioner är ju bedrövligt!!!!!

Hej @Lenasekonomi 

Vi har en utskrift som passar ditt önskemål. Utskriften heter ackumulatorlista och den finner du under Utskrifter och Spårning- Utskrifter. 

När du valt ackumulatorlista så kan du bocka i annan period och välja den period du önskar. Tryck på knappen urval så öppnas en ny ruta där du direkt väljer knappen "Välj flera". 

Scrolla i listan och välj Bruttolön,skattegrundande och tryck ok. Nu kan du välja knappen förhandsgranska så kommer du få ut samtliga anställda och deras bruttolöner.  

Om du har mer frågor eller vill ha hjälp att komplettera ackumulatorlistan så får du gärna kontakta vår support på 0470-706200. 

 

Vänligen 

Jesper