Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Kanel66
NY MEDLEM

Översättning

Vi har en anställd som ska få sin "visma lön anställd" på engelska.

När vi byter från svenska till engelska då byter den inte "Min lön" till engelska...det är dessutom två versaler. Det står "MIn lön". Borde stå " My Wage" 

 

1 SVAR 1
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej @Kanel66 

 

Tack för att du skriver till oss och välkommen som ny forummedlem. 

 

I Visma Lön 600 kan du få ledtexterna på lönebeskedet på engelska. Inställningar för detta gör du inne på respektive anställd och Flik 3 Lön. 

 

Även appen "Lön Anställd" finns tillgänglig på engelska. Språket i appen styrs av den språkinställning som de anställda har på sina enheter.

Vill man ändra språk görs det genom att klicka på företagsnamnet i det övre högra hörnet och välja "Engelska". När du byter språk blir även hjälptexterna, som nås via frågetecknet, tillgängliga på engelska.

 

Vad gäller dina tankar kring namnet på Visma Min Lön och att den borde heta Visma My Wage får du gärna registrera det som ett förslag direkt till våra utvecklare via knappen längst ned på sidopanelen som heter Feedback och förslag. Klickar du på den knappen kommer du till förslagssidan i Visma Lön Anställd. Tryck sedan på den gröna knappen Lämna förslag. Du kommer då att länkas vidare till ett formulär där du kan lämna ditt önskemål.

 

Hoppas detta hjälper dig och att du får en fortsatt fin dag

/Tinna