Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Mariana5
MEDLEM

Skyddad identitet (

Finns det någon som  har en person anställd med skyddad identitet? Hur har ni hanterat att skydda personens uppgifter om man har flera användare i systemet?

Jag efterfrågar en funktion för personer med skyddad identitet som blir allt vanligare i samhället. Det borde finnas en funktion där en färgad rad med informationen OBS! Personen har skyddad identitet som kommer upp på varje sida som har med personen att göra! 

3 SVAR 3
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej @Mariana5,
Tack för att du hörde av dig till oss med en viktig fråga och varmt välkommen som ny forummedlem. Jag förstår att du i första hand vill ha svar från andra användare gällande hur de hanterar liknande situationer så om vi har någon användare som vill dela med sig här i tråden så är det mycket uppskattat. 

 
Som jag ser det ligger svårigheten i löneprogrammet kring hanteringen av dold identitet att de flesta kostnader och avdrag samt rapporteringar till och från Skatteverket går via personnummer och jag antar att just personnummer är något du främst vill dölja. Du kan byta ut namn och adresser, välja bort att i epostadress med mera men just personnummer kommer du inte kunna välja bort. Även i kontakt med Försäkringskassan är personnummer något som behöver vara med. 
 

Jag har visat din tråd för våra produktspecialister i löneteamet som tar med sig detta inför framtiden.

 

Ha en fortsatt fin dag!

//Tinna

 

 

  

Hej Tinna. Nej jag vill inte dölja personnumret eller annan information. Som jag skrev vill jag att det ska komma upp en "flashrad" över hela sidan i övre kanten i någon färg som syns. I den raden ska följande text stå-OBS! SKYDDAD IDENTITET. 

Ha en bra dag.

Mariana

Godmorgon @Mariana5 

Har du sett funktionen Hantera noteringar/personliga noteringar? Jag borde visast den för dig direkt 🙂 
Med hjälp av funktionen noteringar kan du lägga in påminnelser som visas för dig som löneadministratör vid nästa lönekörning. Om du vill göra en notering som gäller alla anställda använder du funktionen Noteringar. Via funktionen Personliga noteringar kan du lägga in noteringar per anställd. Hoppas den kan hjälpa dig en bit på vägen och att vi framöver kan erbjuda en ännu bättre lösning. 

 

Välkommen tillbaka till forumet.

//Tinna