Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Ta bort valet Arbetad tid från Visma Anställd + Terminalläge

Hej,

Tack för ett jättebra lönesystem!

1. Går det att redigera de avvikelser som finns tillgängliga i Visma Anställd? Vi har en kund vars anställda har förtroendetid. De vill att valet Arbetad tid ska kunna avaktiveras helt för att minska förvirring. Är det möjligt?

2. Ovanstående kund har både månadsavlönade med förtroendetid samt timavlönade som bara arbetar vid behov. Går det att starta Terminalläge på t ex en iPad som endast de timavlönade är kopplade till? Så att när det kommer in, och går från, kontoret kan ange vilka tider de arbetat utan att behöva blanda in månadsavlönade med förtroendetid?

Tanken är att de timavlönade på lättast möjliga sätt ska kunna registrera sina tider och att de månadsavlönade med förtroendetid endast ska kunna se relevanta val i sina tidsregistreringar (dvs inte arbetad tid).

Med vänliga hälsningar,
Henrik

2 SVAR 2
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej HenrikJ,

Härligt att du tycker om vårt löneprogram! 

Önskemålet om att avaktivera valet Arbetad tid för anställda med förtroendetid är inget som du kan göra i tjänsten idag. Jag tar detta vidare som ett önskemål. 

Med hjälp av terminalläget i Visma Lön Anställd kan alla anställda stämpla in och ut på en gemensam dator eller iPad. Terminalläget kan även användas för anställda som vill stämpla in och ut från sin dator utan att behöva logga in i Visma Lön Anställd. De anställda i företaget som du har lagt in med förtroendetid stämplar endast sina avvikelser och är alltså inte aktuella för terminalläge då terminalläget bara kan användas för just in- och utstämplingar. 

I instruktionen Terminalläge i Visma Lön kan du läsa mer om hur du får detta att fungera. 

Ha en fin dag!

/Kristina
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej,

Tack! 🙂

Ha en fin Valborg och 1a maj!