Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Manuell inmatning av bokföringsdata i Visma Skatt & Bokslut Pro

(uppdaterad av Niklas Crona CONTENT PRODUCER ‎2023-01-05 12:01 )

Vi fortsätter arbetet med att förbättra Visma Skatt & Bokslut Pro. Nu har vi gjort programmet mer användbart för företag som inte har möjlighet att använda SIE-filer eller har integration med Visma eEkonomi.

 

Manuell inmatning av bokföringsdata

Nu kan vi äntligen presentera ett eftertraktat kundönskemål i Visma Skatt & Bokslut Pro, nämligen manuell inmatning av bokföringsdata. En funktion som gör det möjligt att arbeta med företag som inte har möjlighet att importera SIE-fil eller om en integration med Visma eEkonomi inte finns. Du kan istället manuellt mata in de bokförda värdena för det aktuella året.

 

Med funktionen kan du skapa räkenskapsår och därefter lägga till bokföringsvärden för det året manuellt på varje konto. Det gör det möjligt att använda programmet för årsavslut utan någon integration eller SIE-fil. Som en följd av denna nyhet har vi också döpt om Importkälla till Datakälla i hela programmet och den skrivna hjälpen.

 

Läs mer om Manuell inmatning »

 

En ny tipsruta på startsidan

Jag vill också tipsa dig om den nya tipsrutan som du hittar på startsidan i programmet. Här kommer vi att hålla dig uppdaterad med nyttiga tips, nyheter och annan användbar information! 

Tipsrutan i Visma Skatt & Bokslut Pro.Tipsrutan i Visma Skatt & Bokslut Pro.

Medverkande