Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

(uppdaterad av Jenna Glensby CONTENT PRODUCER ‎2024-06-19 10:25 )
  • 0 Svar
  • 0 gilla
  • 99 Visningar

När den nya kvittolagen träder i kraft i Sverige innebär det en fantastisk möjlighet att modernisera och effektivisera bokföringsprocessen ytterligare. En av de största fördelarna med den nya lagen är att vi nu helt kan välja bort papperskvitton till förmån för en helt digital hantering via Visma Scanner och Visma eEkonomi.

Fördelar med att digitalisera dina kunders kvittohantering

Miljövänlig lösning:

Genom att minska eller helt eliminera papperskvitton bidrar vi till att minska vår miljöpåverkan. Det leder till mindre pappersavfall och en lägre användning av naturresurser.


Ökad effektivitet:

Digital kvittohantering sparar tid. Istället för att sortera, organisera och arkivera papperskvitton manuellt, kan vi nu snabbt och enkelt skanna och spara alla kvitton digitalt. Du slipper påminna om det där papperskvittot som saknas, se bara till att kunden fotar och scannar kvittot. 


Bättre säkerhet och åtkomst:

Digitala kvitton lagras säkert i molnet, vilket minskar risken att kvitton försvinner eller skadas. Dessutom kan vi komma åt dem när som helst och var som helst, vilket underlättar både för oss och våra kunder.


Automatiserad bokföring:

Med digitala kvitton kan vi dra nytta av smarta lösningar som automatiskt kan läsa och tolka informationen från kvittona. Det minskar risken för misstag och ökar noggrannheten i bokföringen.


Psst! När du aktiverar ett samarbete i Visma eEkonomi, kan du samtidigt aktivera ett samarbete i Visma Scanner, helt utan kostnad.

Läs mer om Visma Scanner 
och den nya kvittolagen. 

Medverkande