Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

(uppdaterad av Joanna Norlander APPLICATION SPECIALIST ‎2023-06-08 15:05 )
  • 0 Svar
  • 2 gilla
  • 1421 Visningar

Förutom att hålla koll på dina tidsregistreringar är en viktig del av ett tidprogram att hjälpa dig att få kontroll över allt annat som behöver göras varje dag. Som ett stöd finns notiser som påminner dig om vad du ska göra så att du inte missar viktiga saker!

 

På startsidan i programmet kan du se Aviseringar, Åtgärder och Kommande:

Aviseringar.png

Om du är totalanvändare kan du se samtliga användares aviseringar, åtgärder mm, som attestansvarig ser du de medarbetare du är attestansvarig för, annars ser du endast dina egna åtaganden.


Notiser via e-post

Du kan få  aviseringar som en sammanfattning via e-post. Som standard är dessa mejl inställda för att skickas ut till medarbetarna varje måndag, men användaren själv kan styra när dessa mejl ska skickas genom att klicka på sitt namn uppe till höger i programmet och välja Min profil:

Sammanfattning.png

Här kan du välja om du vill att ett mejl ska skickas varje dag, varje måndag eller inte alls om du tycker att informationen på startsidan räcker. 

 

Detta gör att du varje dag eller varje måndag får ett mejl skickat till dig där det framgår vad du behöver göra så att du alltid har full koll! 

 

Tips! Du har väl inte missat funktionen för att tagga personer på exempelvis uppgifter eller projekt om du arbetar i Tid Pro? Du skriver ett @ i kommentars/anteckningsfältet och får då förslag på användare i programmet. Användaren i sin tur får upp detta direkt i sitt flöde i programmet och de får också ett mejl med informationen, snyggt va?!

Klockan.png

Det här tipsets innehåll har verifierats och uppdaterats av Visma Spcs 23-06-08