Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

(uppdaterad av Miri__ CONTENT PRODUCER ‎2024-03-11 13:25 )
  • 2 Svar
  • 3 gilla
  • 2307 Visningar

Känner du att det skulle vara skönt att få lite hjälp med din bokföring? Du kanske vill bokföra lite själv men inte allt? Då kan du samarbeta med en redovisningsbyrå i ditt Visma eEkonomi. 

 

Hitta redovisningsbyrå

 

Behöver du ett proffs som kan bokföring, fakturering, deklaration eller kan hjälpa till med rådgivning? Vi matchar dig med en av Sveriges bästa redovisningsbyråer! Kika in på vår sida Hitta din redovisningsbyrå.

 

På samma sida hittar du även byråer som erbjuder bokföringshjälp. Toppenbra, så kan du ägna dig mer åt det du brinner för! 

 

Har du redan en byrå?

 

Det bästa är alltid om din byrå bjuder in dig till att samarbeta och beroende på vilken variant av Visma eEkonomi du har kan samarbetet se olika ut. Vi tar det från början och förklarar!

 

Visma eEkonomi Start
När du inte vill bokföra någonting själv och vill ha hjälp med det mesta. Här kan en redovisningskonsult hjälpa dig med hela ekonomiarbetet och för att förenkla inhämtningen kan ni samarbeta i tjänsten Visma Scanner. Tips är att aktivera Visma Ekonomiöversikt för att även du ska kunna ta del av hur ditt företag går, rent ekonomiskt. 

 

Visma eEkonomi Fakturering

Du fakturerar själv men vill slippa bokföra något på egen hand. Även här kan du och din redovisningskonsult samarbete i tjänsten Visma Scanner och Visma Ekonomiöversikt. I en betalande variant av Visma eEkonomi (Fakturering, Bokföring, Smart och Pro) kan ni även använda er av Visma Spcs företagskort. Det är också möjligt att använda attestflödet när du samarbetar med dina kunder i eEkonomi Fakturering.

 

Visma eEkonomi Bokföring
I den här varianten sköter du delar eller större delen av bokföringen själv, men du har inte behov av någon form av fakturering. Bokföringen i programmet kan göras enklare med en aktiv bankkoppling med automatisk avstämning från kontoutdraget. Här kan ni också använda er av attestfunktionen både i programmet och i Visma eEkonomi-appen, där du får godkänna varje faktura innan den bokförs. Samarbeta även gärna i Visma Scanner, Visma Ekonomiöversikt och med Visma Spcs företagskort.

 

Visma eEkonomi Smart
När du både vill fakturera och bokföra själv. Din redovisningskonsult kan stötta med löpande expertkunskap och ni kan dela upp arbetet mellan er. Även här rekommenderar vi er att samarbeta i Visma Scanner, Visma Ekonomiöversikt och med Visma Spcs företagskort. 

 

Visma eEkonomi Pro
Du arbetar i den största varianten, precis som redovisningskonsulten. Ni har samma behörigheter och kan dela upp arbetet med bokföring som ni vill mellan er. Vanligast är att samarbeta med en redovisningskonsult i varianterna Start, Fakturering, Bokföring eller Smart.

 

Tänk på, att om du redan har Visma eEkonomi när du vill börja samarbeta med en redovisningsbyrå bjuder din redovisningskonsult alltid in dig till den varianten av eEkonomi som du redan har. Annars riskerar du att förlora data.

 

 

Läs gärna mer om våra rekommenderande tilläggstjänster Visma Scanner, Visma Ekonomiversikt och Visma Spcs Företagskort.  

Kommentarer

Hejsan.

Har en kund som nu lagt till mig som användare i hans eEkonomi Smart samt Visma Lön Anställd. Kan då se att jag blivit tillagd som användare vilket då kostar dryga tusenlappen per företag. Undrar om det är korrekt och hur vi gör när det inte är jag på firman som skall hjälpa den här kunden. I våra "normala" samarbeten så kan vi alla logga in och hjälpa kunden. Gäller då iofs samarbeten i eEkonomi Fakturering men det bör väl vara samma sak i det här fallet. Blir rätt dyrt annars..... 

Jenna Glensby
CONTENT PRODUCER

God morgon! 

Tack för din fråga. Det bästa är om den som ska jobba med kunden bjuder in till ett samarbete från ert klienthanteringsprogram, precis som "ett vanligt samarbete". Då krävs ingen ny användarlicens och ni alla kan logga in och hjälpa kunden. Läs gärna mer här: https://www.vismaspcs.se/visma-support/visma-byrastod/content/online-help/samarbete-eekonomi.htm

Gällande den användarlicensen får du gärna be kunden ta kontakt med vår avtalsavdelning. 

Ha en fin dag!
Med vänlig hälsning, 
Jenna