Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Arbeta med flera företag i eEkonomi

Hej! Jag kanske är i fel tråd och skriver, demo- och övningsföretag i all ära, det jag vill ha och som idag hindrar mig från att skaffa eEkonomi är att det bara går att ha ett företag per licens. Jag använder idag Enskild Firma och där finns ingen begränsning på antal företag. Så länge Enskild Firma finns kvar kommer jag fortsätta använda det och den dag det inte gör det längre kommer jag byta till något annat än Visma, såvida det inte går att köra fler företag i eEkonomi.
/Sebastian

Notera - Den här konversationen skapades från ett svar på: Övningsbolag till Visma eEkonomi.
1 SVAR 1
Amanda Granath
ANSTÄLLD

Hejsan Sebastian! 

I dagsläget så har vi ingen möjlighet till att arbeta med flera företag i eEkonomi utan fler licenser. Det ligger som ett önskemål och förslag hos vår utvecklingsavdelning. Vi hoppas såklart att vi framöver kan ha något liknande "övningsbolaget" som i Enskild firma då det hade underlättat att kunna få testa lite själv utan att göra det skarpt. Men vi har ingen tidsplan för det just nu. 
Visma Enskild Firma kommer finnas kvar men det är inget program vi kommer utveckla vidare med smarta och smidiga funktioner, utan det kommer uppdateras med lagar/regler och nya konton. 

Jag skickar även med en elearing där du kan se hur de olika delarna i programmet ser ut. Har ni funderingar angående programmet eller är nyfikna på ytterligare funktioner så kan ni kontakta oss.
Hoppas du fick svar på din fråga annars är du välkommen att återkomma i tråden.

/ Amanda