Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Backa betalning - eEkonomi

Jag bokförde en faktura som betald men insåg försent att det bara var en delbetalning. Jag bokade manuellt genom att gå in på fakturan, valde Åtgärder - Inbetalning. (Alltså inte via Kassa/Bankhändelser). Kan jag backa eller boka om så rätt saldo syns på fakturan?
2 SVAR 2
My Janhall
ANSTÄLLD

Hej Katarina, 

Om du går till Kassa och Bankhändelser och väljer kontot som du bokförde inbetalningen på så borde du se bankhändelsen om du kollar under Periodens Bankhändelser ändå. Klickar du på transaktionen och Ångra matchning så skapas en korrigeringsverifikation som vänder verfikationen som skapades vid inbetalningen, fakturan får status obetald igen och du kan bokföra om inbetalningen som en delbetalning istället. 

Du kan också ta bort bankhändelsen under kassa och bankhändelser nu eftersom den är på fel belopp. Det gör du genom att trycka på krysset till höger om händelsen. 

Ha en fin dag!
/My 
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej My! Tack för ditt svar, men tyvärr syns inte någon transaktion alls under Kassa och Bankhändelser. Jag använder inte den funktionen alls (men borde börja med den, det förstår jag). Så än så länge kvarstår problemet.
Mvh, Katarina