Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Kvittning av leverantörsfakturor - eEkonomi

Har uppmärksammat en automatiserad funktion i eEkonomi, leverantörsfakturahanteringen, nämligen när vi får en kredit då kvittas det automatiskt mot en befintligt debetfaktura, som inte går att ångra. Ofta vill man själv bestämma samråd med leverantörer vilka fakturor som ska kvittas, ofta våra leverantörer vill utbetala kreditfakturor. Vi har märk detta problem med kunder med aktiv bankkoppling med Handelsbanken men inte dem andra som har andra bank-lösningar - vet ej att det hänger ihop med bankkopplingen men vi vill inte ha automatiserade kvittningar på våra fakturor - det skadar mer än hjälper!
1 SVAR 1
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej Valeria!

Funktionen är framtagen för att effektivisera arbete och göra det så smidigt som möjligt för er användare. Förstår din tanke, och det är ett önskemål för framtiden.
Tills dess kan ni, när ni har en kreditfaktura till en leverantör och lägger ni nästa debet, svar Nej när rutan som säger "Vill du använda kreditfaktura från leverantören? Kreditfakturan är på ....SEK). I inforutan som dyker upp skrivs också:
Ja innebär att fakturan och kreditfakturan matchas mot varandra. Ingen betalning skickas till banken.
Nej innebär att fakturan skickas till banken för betalning och att kreditfakturan finns kvar med .... SEK.
Tre knappar syns som val: Ja, Nej eller Avbryt.

Hoppas detta löser er nuvarande begränsning.

Ha en bra dag!

/Sofia