Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Skapa fil till Skatteverket för Rot- och Rutarbeten - eEkonomi

När jag exporterar filen och sedan importerar filen på skatteverket så kommer inte alla fakturor med, endast 12 st syns. Denna gång hade jag 13 st fakturor som jag skulle ansöka för, så 1 kom inte med. Varför är det så och hur löser jag det?
3 SVAR 3
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej,

Den fakturan som inte gick med i exporten, hur är den upplagd och när är den betald kontra att exporten gjordes från programmet? Det är inget vi har hört tidigare att fakturor inte kommer med.

Om allt ser korrekt ut på fakturan och den är betald, men inte gått med i filen, så är lösningen att manuellt registrera detta på skatteverket.se

Tack för din fråga.

/Victor
Fd medlem
Inte tillämpbar

Den är upplagd på samma sätt som de andra fakturorna och det är fler fakturor som är delbetalda samma dag som kommer med. Kan det ha att göra med Skatteverkets upplägg att göra?
Ska man registrera allt manuellt så har man 12 rader att skriva på. Vill man ha fler måste man ladda in dessa separat. Kan det vara därför den 13de fakturan inte kommer med?
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hittade "felet". Det var en kund som delbetalt fakturan, men endast delbetalt 25% av den. Därför kom den inte med. Tack för svaret iaf 😃