Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Buddhaliscious
NY MEDLEM

Utskriftsinställningar

Hej,

 

Jag fakturerar med omvänd moms och det anges då under Anmärkningar på varje fakturarad, men eftersom texten inte får plats i sitt fält så blir det en radbrytning och "moms" hamnar på en ny rad under "Omvänd". Det innebär alltså dubbelt antal fakturarader och jag får inte sällan tvåsidiga fakturor där sida 2 i princip är tom. Att det är omvänd moms framgår ju längst ner på fakturan, så hur tar jag bort detta Anmärkningsfält, eller texten i det?

 

Mvh, Nicke,

1 SVAR 1
Anton Ingvarsson
MODERATOR

Hej @Buddhaliscious och varmt välkommen till vårt forum!

 

Utan att veta exakt hur det ser ut hos dig så antar jag att det skapas en ny tom sida när artikelraderna når rutan med QR-kod/betalningsinformationen. I Visma eEkonomi går det inte att ta bort anmärkningsfältet då det genereras som i detta fallet när du fakturerar en kund med omvänd skattskyldighet. Det enda inställningarna du kan göra gällande fakturautskriften är under Inställningar - Företagsinställningar sedan fliken Övriga uppgifter och Utskriftsinställningar längst ner till höger. 

 

Du får jättegärna lämna detta som ett förbättringsförslag direkt till våra utvecklare och produktspecialister. I Visma eEkonomi finns det en knapp längst ned på sidopanelen som heter Feedback och förslag. Klickar du på den knappen kommer du till förslagssidan i Visma eEkonomi. Tryck sedan på den gröna knappen Lämna förslag. Du kommer då att länkas vidare till ett formulär där du kan lämna ditt önskemål. Visma eekonomi önskemål.PNGOm du har några andra frågor eller funderingar så är du välkommen tillbaka till oss.

 

Ha en fortsatt fin dag! 

// Anton