Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Ändra fakturamall vid utskrift av faktura

Hello!

Om man har olika fakturautseende inlagt i mallarna så borde man bestämma i skapa fakturor vilken mall man vill använda, och inte under arkiv mallar.

5 SVAR 5
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej Madde, 

Tack för synpunkten.

När du väljer Skriv ut - Fakturor kan du byta utskriftsmall i den här dialogen: 
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hejsan,
Skulle verkligen uppskatta om den här funktionen fanns även för extra fakturadokument. Det är ett evigt bytande fram och tillbaka för mig som har olika mallar beroende på kund.
/Maria
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej Maria, ja det har du helt rätt i. Det borde finnas snabbvägar till utskriftsmallarna på fler ställen. Jag tar med mig det som förbättringsförslag. 
Ann-B_
MEDLEM

Hej!

Kan man ändra där även när det är en rotavdragsfaktura. Har ingen att testa på nu men kan tänka mig att det blir fel, eftersom jag ska bocka i vad som är husarbete. Med vänlig hälsning Ann-Britt

Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej, om du ändrar här används mallen på alla de fakturor som skrivs ut i intervallet. Du kan fylla i Fakturanr Från/Till i utskriftsdialogen för att skriva ut ett begränsat intervall med den valda mallen.

Om du skriver ut husfakturor behöver du använda en mall som har stöd för HUS när du skriver ut rotfakturorna. Annars får du inte med fördelningen och de texter som är anpassade för husfakturor. Om du skriver ut husfakturor blandat med vanliga fakturor finns standardmallar som stödjer båda delar och anpassar sig om Innehåller husarbete är markerat på fakturan, så det går att använda en mall.