Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Artikelbenämning på engelska

Jag använder ganska ofta engelska som språk på mina dokument i Visma Adm 2000 och behöver därför ha engelsk benämning på alla artiklar.

Ska nu läsa in artiklar och har då alla mina artiklar med sina engelska benämningar i en separat kolumn i mitt exceldokument.

Hade hoppats att kunna läsa in de engelska benämningarna till artikelns fliken 5, språk.

Har vid kontakt med supporten fått uppgift om att detta inte är möjligt vid en prisinläsning. Enligt supporten måste jag ha artikelns benämning översatt till engelska ligga under annan benämning istället.. Enligt dem går det inte att läsa in något till artikelns flik 5. Jag måste tydligen manuellt mata in alla engelska benämningar under flik 5. Känns väldigt tidsödande. Det måste väl finnas något rationellt sätt att använda flik 5?

 

3 SVAR 3
A-HD__
MEDLEM

Andra språk vore också välkommet!
Fd medlem
Inte tillämpbar

Funktionen finns i en Excelintegration som vi gjort. Du kopierar in artikelnummer och engelsk benämning i en mall och klickar på en knapp så åker det in i Visma.

Det går att köpa funktionen, priset varierar lite efter behov. I tillägg behövs Visma Integration som kostar 1375 kr per år.
Alternativt kan vi koppla upp oss och göra jobbet, om det är en engångskörning som ska göras. Då behövs inte Visma Integration.
Maila mig om prisuppgift önskas, johan@konsultstockholm.se
Fd medlem
Inte tillämpbar

Du kan även kontakta oss på infostep, vi kan göra detta som ett engångsjobb med överföring från din Excelfil till flik5 på artikeln.

// Hans

hans.ojes@infostep.se

www.infostep.se