Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Tuula R
NY MEDLEM

Avvikande leveransadresser 2018.5

(uppdaterad av Tinna Gunnarsson MODERATOR ‎2020-02-20 12:34 )

Uppdaterat till 2018.5, Många fel från förra uppdatering är kvar. Upptäckte just att, avvikande leveransadresser är borta. Vi har flera återförsäljare där vi skickar varor till olika adresser, Alla är borta. Hur får jag fram det igen?

13 SVAR 13
A_ ITchefen
UTFORSKARE

Hej, I den tidigare databasen så får man scrolla och leta... jag tolkar användarna ovan som att de önskar fullgod sökfunktion även i levadress liksom i övriga register. MVH A
diomag
UTFORSKARE

Hej!
Jag vill minnas att man kunde skriva och söka i den gamla databasen (2017.0), t.ex. om man skrev in de första bokstäverna så kunde man scrolla nedåt därifrån. Nuvarande funktion i 2018.6 är inte bra och jag hänvisar tillbaks till tidigare inlägget från  Emma Parai-Arnesson.
Helena Andersson
APPLICATION SPECIALIST

Hej.
Det går inte söka i detta fältet dock kan du radera/tömma det som står i fältet och när du öppnar det på nytt så ska dina avvikande adresser finnas i listan. Jag sitter i 2018,7 och då fungerar det. Jag har lagt in exempelvis Test1,Test2,Test3 på en kund. Skapat en faktura och automatiskt ligger den sista skapade Test3 i detta fallet. Jag tömmer det som står i rutan, ändra till stigande/fallande så fälten uppdateras och då kommer alla mina tre Test upp i rutan. 
Oktober
NY MEDLEM

Det har fortfarande inte hänt något när det gäller avvikande leveransadress, varför inte samma funktion som i er ref eller vår referens. När man klickar på ikonen borde alla referenser respektive avvikande leveransadresser komma upp när man börjar med en bokstav på referenserna kommer de namn upp som börjar på dessa men så är inte fallet på avvikande leveransadress. Borde det inte fungera på liknande sätt? Vi har version 2019.0