Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Felaktig utskrift journaler

Skrev ut journaler där det endast fanns en makulerad kundfaktura. Fick ut två olika fakturajournaler (samma journalnr men olika verifnr) på skrivaren, för denna makulerade faktura. Dock registrerades dessa inte som verifer.

Vid ett senare tillfälle av journalutskrifter (där det fanns en skarp kundfaktura) kom den makulerade fakturan igen på journalen.

Osnyggt.

1 SVAR 1
Linnea Norden
ANSTÄLLD

Hej Hans Sjunnessson Defendo Sverige AB!

Om du har automatisk bokföring av journaler så kan du inte skriva ut och godkänna en journal med enbart en makulerad faktura, då det inte finns något att bokföra. Så därför kan du skriva ut journalen flera gånger men den kan inte godkännas. Utan det kommer med på nästa journal med fakturor som ska bokföras på.

Om du vill att denna ska försvinna, behöver du under Arkiv - Inställningar - Företagsinställningar - Bokföring sätta markering för att Bokför journaler och momsrapport manuellt, sen skriver du ut och godkänner journalen med bara den makulerade fakturan. Sen får du gå in och ta bort markeringen för att det ska bokföras manuellt, så att kommande journaler bokförs automatiskt. 

//Linnea