Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Kontrollera om kunden kan ta emot e-faktura via API/SDK?

Vi använder i dagsläget Visma Administration 1000 tillsammans med Visma Integration.
Idag så skapar vi fakturor vi fakturor och kunder via ert utvecklingspaket. Det har dykt upp en önskan om att kunna använda e-faktura (autoinvoice) för de kunder som önskar att ta emot e-faktura.

Vi kan få in all information som behövs för att kontrollera om kunden kan ta emot e-faktura men stöter på problem med att kunna välja e-faktura som utskriftsval på de fakturor som vi skapar i VISMA. Av vad jag har förstått så måste man kontrollera kunden på deras utskriftsvals sida i VISMA innan man kan lägga till utskriftvalet på fakturorna.Det vi undrar är, går det att kontrollera om kunden kan ta emot e-faktura via ert API eller måste detta göras manuellt i VISMAs gränssnitt?

Vi använder Utvecklarpaketet med version 2017.0. Finns sådan funktion i den versionen av API:et eller i en nyare version? Eller går det kanske inte att göra den kontrollen utan manuell handpåläggning.

1 SVAR 1
Joanna Norlander
APPLICATION SPECIALIST

Hej felicia,

I dagsläget finns det ingen lösning för att kontrollera om kunden kan ta emot e-faktura via API:t, utan det måste göras manuellt.

Ha en fin dag!

/Joanna