Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Manuell hantering på materialrader ROT - uppdatering NEXT

Igår kväll uppdaterade Next rothanteringen vilket var glädjande. Dock följer inte inställningen typ av arbete med in i Visma på materialrader och övrig kostnad rot, utan det krävs fortfarande en manuell hantering för att få rätt i filen till skatteverket efter låst faktura. Enligt Next support ligger begränsningen hos Visma. Kan Visma tänka sig att få bort begränsningen vore jag och flera med mig mer än tacksamma för att slippa manuellt arbete.

 

Önskar att inställningen "Typ av arbete" i vårt fall Mark/Dränering, omfattar hela fakturan. Att Visma ska förstå att rader som inte är arbete ska markeras som Mark/Dränering - Material eller Övrigt kostnad rot efter vad som kan ställas in i Next.

 

4 SVAR 4
Joanna Norlander
APPLICATION SPECIALIST

Hej!

 

Detta vill vi gärna titta närmare på. Hur gör ni överföringen från Next, går det via vår api-lösning eller gör ni någon typ av import på annat sätt?

Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej!

Tack gärna, skulle va så bra att få det löst så det fungerar i sin helhet.

Vi har en integration via Next Connect mellan Next och Visma.

 

Vänliga hälsningar

Cecilia 

Joanna Norlander
APPLICATION SPECIALIST

Hej igen!

 

Tack för snabbt svar! Vi tittar vidare på detta och återkommer med svar till dig:)

Hej igen! 

 

Vi har nu tittat närmare på problemet, men kan inte se att det finns några begränsningar i api:t gällande detta. Vi skulle därför vilja att Next kontaktar vår support för api:t så att vi kan reda ut detta tillsammans. Jag tar kontakt med dig utanför forumet så att vi kan lösa det på bästa sätt.