Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Helena43
MEDLEM

Påminnelse text vid skapande av ny order/faktura

Påminnelsetext vid skapande av order på vissa kunder. En del kunder har vissa önskemål som det vore jätte bra om man fick ett meddelande om när man ska göra ordern. Det kan t. ex. vara att kunden har stängt på måndagar eller kunden vill bara ha leverans med viss speditör eller att man måste alltid skriva kundens order nummer etc. Eftersom vi har ganska många kunder och är några stycken som arbetar med att ta emot orders så är det svårt att hålla kundernas önskemål i huvudet.
Det vore mycket bättre om man kunde skriva in en liten påminnelse som ligger på kunden och som alltid syns när man skapar en order på just den kunden men som inte skrivs ut någonstans. Detta skulle minska våra fel mycket.
Mvh
Helena

2 SVAR 2
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hejsan!

I senaste versionen, 2014.02, så finns funktionen Visning av kundanteckningar. När du skapar exempelvis en ny order, eller faktura visas bland annat de anteckningar du skrivit in på kunden. Du kan även ändra anteckningar eller skriva in nya direkt här via sidopanelen. Se filmen Sidopanel och Visning av kundanteckningar.
Helena43
MEDLEM

Hej

Detta är toppen! Hade missat den i den nya versionen. Precis vad vi längtade efter!
Snyggt jobbat!
Mvh
Helena