Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Radera förening

När jag öppnar Visma Förening har jag normalt fått upp två val. Idfor och For 1. For 1 är programmet jag använder.
Nu finns plötsligt två For -varianter till nämligen For 2 och For 3 och de är helt identiska. Hur har For 2 och For 3 kommit dit? Jag har ingen aning.

3 SVAR 3
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej Loredano!

Jag misstänker att du har installerat en säkerhetskopia och då skapas det en ytterligare förening. Vill du inte har kvar den ena kan du gå in under Arkiv - Företagsunderhåll - Radera Förening, här får du sedan välja vilken utav dem som du vill ta bort. Viktigt att du har en nytagen säkerhetskopia innan du tar bort en förening.

/Elin
Fd medlem
Inte tillämpbar

Jag måste alltså ha valt att installera från en säkerhetskopia? Den senast installerade är väl då den som ska vara kvar?
Michael Holmgren
APPLICATION SPECIALIST

Hej!

Ja precis, väljer man Installera från säkerhetskopia läses säkerhetskopian in utan att skriva över något befintligt bolag utan då läggs ytterligare ett företag upp i programmet. 

Förmodligen är det den senast installerade säkerhetskopian som du ska radera men jag rekommenderar dig att öppna upp föreningarna och kontrollera vilket av bolagen som ska raderas samt ta en säkerhetskopia innan du raderar någon av föreningarna så att ingenting blir fel och går förlorat.