Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Rapport över förfallna fordringar

Finns det någon rapport man kan skriva ut där man ser förfallna fordringar åldersindelade? Jag har försökt men får bara ut en rapport på alla förfallna fakturor med fakturadatum och förfallodatum. Men jag skulle vilja göra val så att jag ser dem åldersindelade, dvs vilka som är 1-30 dar förfallna, 31-60 dagar förfallna osv.

2 SVAR 2
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej Carina!

Det finns en utskrift som heter Likviditetsrapport kunder där man kan fördela på olika datum. Rapporten visar alla obetalda kundfakturor i kundnummerordning. Du får en summering för varje kund och en totalsumma längst ner. 

Du väljer vilka datumintervall du vill ha i perioderna och förfallodatumet på fakturan styr i vilken period den ska räknas med. Eftersom likviditetsrapporten styrs av förfallodatumet kan du inte jämföra denna med t ex kundreskontralistan som styrs av fakturadatumet. 

Hoppas den kan vara till hjälp.

/Elin
Hans Ojes
NY MEDLEM

Hej Carina

Infostep utvecklar och säljer Excelrapporter direktkopplade mot Visma.

Rapporten nedan visar alla detaljer i kundreskontran samt en ålderklassindelning. Du kan enkelt filtrera fram vilka fakturor som är förfallna i önskat intervall. Data hämtas enkelt från Visma genom att klicka på uppdateringsknappen.


Ser detta intressant ut? Kontakta mig eller någon på Infostep för en offert eller demo


Hans

0705-958108

www.infostep.se