Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Marielle
MEDLEM

Uppdatering av Utbetalningar

Hej! Om man har öppnat fliken utbetalningar och sedan sorterat på Ej betalda och lägger in nya leverantörsfakturor, uppdateras inte bilden. Man måste stänga ner och öppna fliken igen för att de nya fakturorna ska komma med. Lite lurigt om man har många fakturor för då kan man nog lätt missa att uppdatera själv.

3 SVAR 3
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej Marielle, 

När du kikar i listan för Ej betalda i Utbetalningar, vad står det för datum i T o m förfallodatum?

När jag försöker återskapa det du skriver så kom den nya leverantörsfakturan inte med, precis som du skriver. Men då hade jag ett T o m förfallodatum som låg tidigare än förfallodatumet på min nya faktura, vilket styr vad som visas i listan. När jag ändrar i datumfältet i listan ser jag även den nya fakturan.

Kan det vara problemet hos dig också tro?
Marielle
MEDLEM

Hej Helene,

det stämmer alldeles utmärkt. Testade precis. Det verkar också som att t o m förfallodatum alltid sätts till samma datum som den sista förfallodatum som finns på de fakturor man har när man går in under Utbetalningar och alltså då inte uppdateras med senare om man lägger in nya samtidigt som man har bilden uppe? Lite märkligt att ha det urvalet tycker jag, men någon datum måste man kanske ha eller kan man inte bara låta programmet visa Alla utan urval? Då borde problemet inte uppstå.
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej igen, 

Jag skulle tro att det nog finns olika meningar kring detta bland våra användare. Om vi förändrade default-datumet eller standardbeteendet skulle vi garanterat få synpunkter på det också, så jag skulle inte gärna genomföra en förändring utan att veta hur andra tänker kring detta. 🙂 

Tillsvidare hoppas jag att det är en fördel att veta vilka urval som gör vad i arbetsbilden, så du slipper lägga energi på att stänga ner och leta efter senaste posterna. Om fler användare har liknande funderingar eller önskar ett annat beteende ser jag gärna att fler kommenterar här i tråden.