Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

SCB___
MEDLEM

Utläggstext på kundfakturor - Administration

Hej,

När jag exporterar utlägg från Visma Tid till Adm 1000 så kommer utlägget på två rader. Pris och antal på en rad och utläggstexten på raden under. Jag får manuellt sitta och klippa ut utläggsraden och klistra in på rätt rad och sedan radera den tomma raden. Är det något fel i inställningarna hos mig eller blir det så här? Himla dumt i alla fall.

4 SVAR 4
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej!

Den inställningen man kan göra är att man kan välja att utlägg av samma typ summeras och läggs på samma rad, men man kan inte ställa in så att själva utlägget i sig bara hamnar på en rad. Jag tar detta vidare till vår utvecklingsavdelning som ett önskemål.
SCB___
MEDLEM

Hej,

Tack men det hjälper inte. Bra om du för det vidare, det blir inte snyggt, det blir mycket merjobb och tomma rader blir inte Autoinvoice glad av så man måste pilla med det manuellt.

Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej!

Syftar du på att "extra fakturatexten" hamnar på raden under utlägget? 
Ett alternativ till att använda Extra fakturatext i utläggsregistreringen är att skriva fritext i kolumnen Typ av utlägg istället. Då får du inte kopplingen till en artikel i Visma Administration men kan beskriva och prissätta utlägget precis som om du plockar upp ett utlägg från listan. Kan det vara något för dig?
SCB___
MEDLEM

Kanon, tack, det här löser problemet 🙂