Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Johannes1
NY MEDLEM

Visa enbart pris på paketartiklars understa delar

(uppdaterad av Tinna Gunnarsson MODERATOR ‎2020-03-13 12:47 )

Håller på och testar funktionen för paketartiklar. Just nu visas enbart försäljningpriset på översta nivån, d.v.s. för paketet (för offert,order,faktura). Och det går att dölja de artiklarna som paketet består av. Kan förstå att detta är användbart, om man t.ex. säljer presentkorgar eller liknande, där det är den översta artikeln som är intressant.

Men går det istället att göra tvärtom, och enbart visa priset för artiklarna längst ner?

Vi säljer ofta hela pallar av en viss artikel. När vi pratar med kunder och leverantörer, pratar vi ofta om priset per styck, men med en volym på minst en pall. Det är användbart att göra en pall till en paketartikel, på detta vis vet vi att vi får rätt mängd på order/faktura, och det går också att lägga in själva lastpallen och annat i paketet.     

1 SVAR 1
Fredric Broad
ANSTÄLLD

Hej Johannes!

Nej det går inte att få priset per underartikel istället för på paketartikeln. I så fall kanske det är bättre att man väljer in artikeln och anger antalet artiklar total för att sedan på raden under lägga in en textrad där man anger hur många pallar det är. På så sätt framgår styckpriset tydligt för kunden. Vet inte om det skulle fungerar för er.

/Fredric