Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Rolf__7
NY MEDLEM

Visma Administration - vad händer med nyheter i versionen utan SQL?

Hur har ni tänkt att det ska fungera för en byrå med uppdateringen till SQL? Alla kunder kan ju omöjligt uppdatera till SQL samtidigt av olika anledningar, de med integrationer kanske inte alls. Och vad händer med den gamla versionen om det behövs uppdateringar? Kommer ni att uppdatera den också? 

Ni borde kanske ha två spår, med och utan SQL?

3 SVAR 3
Helena Andersson
ANSTÄLLD

Hej Rolf
Jag förstår dina funderingar, men det kommer inte att finnas två spår. SQL-versionen är den som kommer att uppdateras löpande och det är i SQL-version alla nyheter kommer att komma. dBase-versionen kommer dock alltid att finnas kvar som vi alltid har med äldre versioner men kommer inte att uppdateras något mer.Om du har samarbete meden byrå så ska man kontrollera med byrån innan man uppdaterar till ny version.Det samma gäller om man har ett samarbete med en integrationspartner. 
Rolf__7
NY MEDLEM

Vad är det man ska kontrollera? Var uppstår problemen om byrån och kunden har olika versioner?
Funkar Visma Webbfakturering utan åtgärder efter en uppgradering? Måste byrån och kunden uppgradera samtidigt om de har ett samarbete eller kan de ha olika versioner? 
Helena Andersson
ANSTÄLLD

Hej Rolf
Det du ska kolla med din integration är att den är kompartibel med SQL versionerna. Ni kan ha olika versioner så länge ingen säkerhetskopia skickas mellan era program, du kan bara läsa in en kopia i en nyare version och aldrig i en äldre än den kopian är skapad i. Det behövs inga åtgärder med Webbfakturering efter uppdatering till SQL-versionen.