Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Några förslag till förbättringar i Visma Ekonomiöversikt

Hej,
Det var ju bra att man kan flytta konton i rapporter. Detta skulle ytterligare förbättras om man kunde skapa egna rubriker och gruppera konton under dessa. Det märkliga är att när man går in i Rapportinställningar - Flytta konton - Resultatrapport så är kontona redan grupperade under rubriker som t.ex. Lokalkostnader. I resultatrapporten finns inte dessa grupperingar utan alla 5000 och 6000 kontona kommer i en enda lista. Skulle vara bra att kunna strukturera detta lite mer.
Med vänliga hälsningar,
Bernhard Stockman
2 SVAR 2

Hej Bernhard!

När du är inne på exempelvis en Resultatrapport och klickar på "Inställningar" har du möjlighet att markera "Visa underrubriker". Då kommer de rader du frågar efter att visas i din rapport. De förändringar som du gör här sparas dock bara så länge du är inloggad i tjänsten. Vill du att dessa underrubriker alltid ska visas i dina rapporter är det istället bättre att du under "Underhåll - Rapportinställningar - Standardinställningar för rapporter" anger "Visa underrubriker "Ja".

Hoppas detta tips gör att du får rapportens utseende lite mer som du önskar. Att kunna skapa helt egna rubriker har vi med sedan tidigare som en synpunkt i vår backlog. 

Hälsningar
Helene
Fd medlem
Inte tillämpbar

OK tack. Det hade jag missat. Återstår att kunna skapa egna rapporter ungefär som man kan i rapportgeneratorn i Visma Adm.
Mvh,
  Bernhard.