Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Makulera faktura och åtföljande verifikation?

Hej!
jag har alltid tidigare gjort mina fakturor själv i ett annat program och sedan bokfört dem manuellt i visma. När jag nu skulle försöka lära mig att lägga in kunderna och återskapa fakturor direkt i programmet fick jag dem att bli bokförda flera gånger som betalda. jag vill nu helt ta bort dem - men vet inte hur. det ställer verkligen till det för mig. och bokföringsdatumen blev dagens och inte datumen tidigare i år som jag försökte lägga in. alltså - inget stämmer
1 SVAR 1
LW -60
UTFORSKARE

Det går inte att radera kundfakturor. Hade du arbetat i Visma Admin, hade du kunnat rädda det hela om du tagit en backup före återskapandet av fakturor (för då hade du enkelt kunnat göra en restore), men i eEkonomi kan man inte ta backup och återskapa ett tidigare läge.

Det som är fel, måste du nollställa. Kundfakturor med kreditnotor, betalningar med insättningar. Dessa verifikat måste lokaliseras och vändas så det som var debet blir kredit och tvärt om. Det är av vikt att dessa ändringar bokförs på rätt dag, så var uppmärksam. Görs ändringarna på rätt dag, blir det enklare att se vad som fixats.

Har du precis börjat med eEkonomi, kan det vara enklare att starta om bokföringen helt, men har du jobbat ett tag i eEkonomi, blir det arbetsamt att göra så. Det hela måste bli en avvägning vad som är bäst i ditt fall.

Lycka till!
Mvh Lena