Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Mario P
MEDLEM

Samarbete med Lets deal

Hej,

Finns det någon städfirma som har ett samarbete med Lets Deal?
Vi har blivit inbjudna till ett samarbete med Lets Deal för att hitta kunder.

Egentligen efter vi har gjort arbete Lets Deal skickar fakturan och får betalt från slutkunden.

Efter det får vi ett kod och vi skulle skicka ett kvitto när det visas att beloppet är betalt till Lets Deal och indikera koden. Sen skulle vi ansöka och få rut-avdraget.

Men man kan inte göra fakturor med nollbelopp i Visma, inte heller ansöka rut-avdraget via fil.

Tack alla!

3 SVAR 3
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej @Mario P 

Tack för att du skriver till oss i forumet. 

 

För att kunna hjälpa dig på bästa sätt behöver du förtydliga vad vi kan hjälpa dig med. Det verkar som att du söker information om städfirmor som samarbetar med Lets Deal och samtidigt har specifika krav relaterade till fakturering och ansökan om rut-avdrag i Visma eEkonomi.
 

För att kunna ge dig ett mer precisa och relevant svar, skulle du kunna förtydliga exakt vad du letar efter eller vilken hjälp du behöver?

 

Hör gärna av dig så hjälps vi åt. 

 

/Tinna

Mario P
MEDLEM

Hej tack för svaret! Det jag letar efter är hur man gör det i praktiken. Teorin låter bra, men hur är de möjligt att göra en noll faktura med en beskrivning som slutkunden har betalat till LetsDeal, men samtidigt ansöka om rut-avdrag för något man inte har fått betalt?

Hej @Mario P 

Tack för ditt förtydligande. 

 

Precis som du skriver så blir det svårt för er att ansöka om rut-avdrag i det läget och det är inget vi har stöd för i våra program. Men vi har väldigt många medlemmar i vårt forum. Finns det kanske någon annan forummedlem som har möjlighet att dela med sig av kloka tankar och tips på hur @Mario P skulle kunna hantera situationen så varmt välkomna att hoppa in i tråden. 

 

/Tinna