Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Skanning av fakturor - Scanner

Visma skanner fungerar utmärkt från mobilen. Varför finns inte motsvarande funktion i windows? Vill gärna skanna in underlag direkt från Visma
3 SVAR 3
Cecilia Towner
APPLICATION SPECIALIST

Hej LeifBjermer,

Du får gärna vidareutveckla hur du menar att det skulle fungera då.
I Visma Scanner har det även genererats en mejl till dig och ditt eEkonomi.
Mejlar du dokument som du har på din dator till den mejlen så hamnar de som okopplade bildunderlag under Inköp - Bildunderlag.

Beroende på vad du har för telefon hittar du denna adress på lite olika ställen.
Om jag tex kollar hos mig i en iPhone så går jag in i Visma Scanner appen, klickar på de tre prickarna uppe i vänstra övre hörnet - väljer inställningar och ser där den personliga mejladress som har skapats åt mig.

Återkom gärna med mer info.

Ha en fin dag!
/Cecilia
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej Cecilia
Visma Scanner fungerar utmärkt. Jag använder iphone. Det jag önskar är möjligheten att scanna in ett bildunderlag direkt när jag jobbar med e-ekonomi i min PC. I rutan med "koppla bild" vill jag ha alternativet "skanna in bild"
MVH Leif
 
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej Leif,

I eEkonomi kan du direkt ladda upp ett bildunderlag från din dator genom att trycka på Ladda upp fil under Inköp - Bildunderlag eller direkt i rutan för Kopplade bilder på till exempel en leverantörsfaktura och Koppla bild. I rutan där du kan se bildunderlaget direkt inne på fakturan kan du även dra och släppa filer direkt från dina filer på datorn. Det går alltså att ladda upp bildunderlag direkt via datorn till programmet utan att gå via mobiltelefonen. 

Om jag misstolkar din önskan på funktion får du gärna återkomma i tråden med ytterligare en beskrivning på hur du vill att det ska fungera i eEkonomi. Kanske är det så att du genom datorns webbkamera vill kunna skanna in en bild på samma sätt som du gör genom mobiltelefonen? Denna funktion finns inte tillgänglig i programmet utan då får du istället ta en bild med datorns webbkamera, spara bilden på datorn och sedan ladda upp den som jag beskrev ovan. Du kan även som Cecilia skriver i tidigare svar mejla ett bildunderlag till appen så det landar direkt i Visma eEkonomi.

Ha det fint!
/Fanny