Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Skapa egna utlägg - eEkonomi Tid

Önskar enhet kr som möjligt val för artikel så man kan lägga upp utlägg med rätt moms för t ex flyg 6% och logi 12%. Utlägg kan bara anges med 25% moms och det blir fel i bokföringen.
2 SVAR 2
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej Anders!

Tack för att du lyft ett önskemål gällande Visma eEkonomi Tid. 

Som det ser ut i dagsläget så är utläggen fasta i Visma eEkonomi Tid vilket innebär att du själv inte kan redigera dem. Jag håller med dig om att det vore smidigt att kunna välja egen moms på utlägg och lägga upp egna utlägg. Jag tar med mig önskemålet framåt och vi kommer att uppdatera här i tråden om en ändring blir aktuell.

Ha en fin dag!

/Lovisa
Hilda Kidell
APPLICATION SPECIALIST

Hej!

Funktionen du söker efter finns i ett av våra andra tidsrapporteringssystem, Visma Tid Smart. Här kan du lägga upp ett obegränsat antal av egna utlägg med din önskade momssats, oavsett om det gäller 6, 12 eller 25 procent. Det finns även möjlighet att lägga in eventuella reseräkningar som ska faktureras.

Samtidigt som du registrerar fakturerbara arbetstimmar, utlägg, reseräkningar med mera, finns det även möjlighet att generera ett löneunderlag för den anställde som registrerar tiden. På så sätt kan du få en komplett faktura- och löneunderlag samtidigt, vilka du kan importerar till Visma eEkonomi och visma Lön.

Vill du veta mer om tjänsten finns det en full genomgång av systemet här: https://www.youtube.com/watch?v=BG89CjrECNs&t
Vi erbjuder även en kostnadsfri provperiod på 14 dagar för dig som vill testa tjänsten själv!

Är du intresserad kan du bara återkomma i denna tråden så ringer vi upp dig och berättar mer! 

Ha en fin dag! 

/Hilda