Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Mimmiw
NY MEDLEM

Kommandofältet ihoptryckt

Hej!

Jobbar i Visma Lön 600.

Varför har kommandofältet längst upp på sidan när man går in på lönekörningar och sedan väljer en en lönekörning tryckts ihop till massa ikoner? Det ska stå lägg till lönebesked, ta bort lönebesked, tidigare lönebesked, ta bort lönerad/snabbval mm, men på ett av de företagen jag gör lön på är detta fält ihoptryckt och visar bara olika ikoner. Det konstiga är att om jag skickar en säkerthetskopia på det här företaget till en annan dator så är inte det här fältet ihoptryckt och inte på någon annan av mina kunder heller. Jag har försökt att läsa in en säkerthetskopia på min dator igen, men det ser likadant ut ändå just på den här kunden..

3 SVAR 3
CarinaEsp
CHAMPION

Hej,

Jag var tvungen att öppna lönesystemet och kolla vad du menade. Fick så som du beskriver om jag minskade fönstret att jobba i och inte har det på hela skärmen. Känns därför som det har med upplösningen på skärmen att göra alternativt att du inte har fönstret maximerat.

//Carina

Mimmiw
NY MEDLEM

Jag har fönstret maximerat och det konstigaste är att det bara är i ett av företagen jag jobbar med. Öppnar jag ett annat företag så ser det ut som det ska, det är verkligen jättekonstigt! 🤔

Superskumt...🤔

Testa med chatt-supporten imorgon. Man brukar kunna dela skärm så de kan kolla.