Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

AnnelieJ
MEDLEM

Ruta 460 (Ersättningar som inte är underlag för sociala avgifter) på AGI

Hej!

För en tid sedan upptäckte vi ett fel på vår arbetsgivardeklaration (AGI). Det hamnade belopp i ruta 460 Ersättningar som inte är underlag för sociala avgifter. Det hade att göra med en felaktig inställning på en anställd. Att vi hittade felet berodde på att vi scrollade igenom alla anställda på den AGI vi fick ut ur Visma Lön. Felet stod inte på sidan 1 på AGI:n, i så fall hade det varit enkelt att se varje månad så att inget hamnar i ruta 460. Istället måste man scrolla igenom alla 120 anställda vilket tar onödig tid. Går det inte att få till att detta syns även på sidan 1 så att man sitter scrolla igenom alla anställda? Eller finns det något annat tips? Mvh Annelie

1 SVAR 1
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej @AnnelieJ 

 

Jag kan hålla med dig om att det kan vara svårt att hitta just denna typen av felinställningar och det hade varit enklare om det hade synts på huvuduppgiften. 

 

Du får gärna registrera detta som ett önskemål direkt till våra utvecklare av Visma Lön via knappen Förbättringsförslag som du hittar strax till höger om mitten av programmets header. Klicka på knappen och du länkas vidare till ett formulär där du kan lämna ditt önskemål.

 

Ha en bra dag och välkommen tillbaka till forumet framöver. 

/Tinna