Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Christel9
UTFORSKARE

Skicka lönebesked via Min lön funkar det inte i Lön 600?

Hej!

Tänkte använda mig av schemaläggning av utskick av lönebesked denna månad, eftersom jag gör lönerna så tidigt.

Brukar inte använda den funktionen nu för tiden.

Men när jag väljer att schemalägga ett datum framåt, så får jag ange lösenord och kod och lyckas ändå inte få en vanlig bekräftelse på att de är skickade. Så tror därför att de inte gått iväg. Stod att inloggningen var fel.

Men ändå står det, när jag sedan ändrar till visa direkt (men ej tryckt på skicka) "Lönebesked visas i Min Lön/Kirva 2024-07-18 (datumet jag angav), men rutan är inte i bockad att det är skickat.

Har något blivit fel eller har det gått iväg??

Har uppdaterat till senaste versionen av Lön 600, 2024.31

Vågar jag använda schemaläggning för övriga företag, eller måste jag skicka dem direkt? Eller går det inte heller?

Något känt fel just nu?

8 SVAR 8
EvaL-S
UTFORSKARE

Hej.

Jag undrar också för jag fick också felmeddelande om att jag använt fel inloggning till VIsma SPCS. Vet att det stod att man skulle få ange inloggning när man uppdaterade förra gången men jag är säker på att jag använde rätt lösen, men den stora frågan är ju då om de gått iväg eller ej? Jag använde schemaläggning för första gången denna gång.

Agatha Batarowicz
APPLICATION SPECIALIST

Hejsan!

Det låter som att antivirusprogram eller brandvägg orsakar problem! Man behöver i så fall inaktivera antivirusprogrammet och göra undantag i brandvägg för Online, vänligen kontrollera detta! 
Du är välkommen att kontakta vår support om du behöver hjälp.
Om man får "Inloggning misslyckades" så har inga lönebesked gått iväg och detta verkar inte ha något att göra med "Schamläggning av lönebesked", utan samma fel hade dykt upp om man hade valt att skicka lönebesked direkt.

 

/Agatha

Hej!

 

Håller nog inte med om att det skulle ha med antivirusprogram eller brandvägg att göra.. (är ju inget jag vill avaktivera i alla fall).

Men följde rådet från Eva och lyckades också efter lite ifyllande av nytt lösenord lite här och var, få iväg lönebeskedet.

 

Nu blir min fråga om detta med lösenord vid utskick av lönebesked, bara är första gången, som det frågas efter? Verkade så då jag inte fick upp denna fråga vid nästa företags lönebeskedsutskick.

EvaL-S
UTFORSKARE

Lyckades få iväg dem alldeles innan jag slutade igår em. Bytte lösenord för säkerhets skull innan jag provade igen och då funkade det.

Hej @EvaL-S 

 

Skönt att du fick iväg lönebeskeden och tack för att du återkopplade till oss. 

 

/Tinna

Hej @Christel9 

 

Snyggt jobbat och tack för att du hörde av dig. 

 

Du behöver bara verifiera dig en gång eftersom vi har uppdaterat tekniken för Min Lön. Mer info finns i versionsnyheterna för version 2024.3
 

Glad sommar

/Tinna

Länken med versionsnyheter du hänvisar till, får inte jag att funka..

Nu ska länken funka 🙂

Tack för att du sa till. 

/Tinna