Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

  • 0 Svar
  • 2 gilla
  • 83 Visningar

Om du kan skapa uppdragsbrev i Advisor? Ja, men det är ju sen gammalt! 

 

Den trofasta funktionen som gjorde det enklare och mer effektivt att skapa uppdragsbrev för din redovisningsbyrå har fått sig ett lyft.

 

Äntligen kan vi presentera inte bara en, utan tre fantastiska funktioner som har varit hett efterlängtade! Nu blir det ännu roligare och smidigare att jobba med dina kunder i Visma Advisor. Hurra hurra hurra!

 

Vi vet att uppdrag och kunder kan se olika ut. Därför finns det numera tre sätt att lägga till uppdrag och priser, allt för att du ska kunna anpassa respektive brev till respektive kund. 

 

Du kommer numera kunna skapa brev och välja mellan: 

 

Prisuppgift för flera uppdrag (paketpris). Perfekt för dig som älskar fasta priser eller när flera uppdrag ingår i ett paket.

 

Prisuppgift per uppdrag/aktivitet. Oavsett hur du prissätter, detta alternativ passar alla! Ge varje uppdrag den uppmärksamhet och transparens det förtjänar. 

 

Prisuppgift enligt bifogat dokument. Vill du inkludera en separat prislista? Inga problem! Ladda upp din pdf och du är klar. 

 

Du hittar denna sprillans nya superfunktionen inne på kundkortet i Visma Advisor, under fliken DokumentationUppdragsbrev. När dokumentet är redo för underskrift kan du enkelt ladda upp och skicka det till din kund via Visma Sign. Smidigare blir det inte!

 

Har du missat denna toppfunktion? Eller vill du veta mer om de nya uppdateringarna? Läs mer i vår skrivna hjälp

Medverkande