Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

löstVar lite trixigt man fick sudda ut datumen och lämna alla fällt tomma !!! Och till slut får man brev från Bolagsverket att ingen revisionsberättelse behövs innan det krävde dom det men rutorna ska stå kvar tomma dom tas inte bort
HejÄr det möjligt att boka försäljning till privatpersoner inom EU (dvs OSS) med reducerad moms så att det tas hänsyn till i OSS-rapporten?Det verkar som att rapporten sammanställer momsen utefter standardmomsen för respektive land.
Vi har nu fått bekräftat att vår leverantör för tjänsten Kreditupplysning har drabbats av en incident kopplat till den världsomfattande incident som går att läsa om i media just nu. Just nu vet vi inte när det beräknas vara löst men vi uppdaterar tråden så fort vi har en uppdatering.
Om jag får en förfrågan från ett företag så förstår jag gångenSkapa offertVid godkännande skapa orderSkicka order erkännandeSkapa följesedel från orderSkapa fakturaEn fråga dock ...Om jag gör order från offert, kan jag ändra på ordern innan jag sparar den? T.ex ta bort vissa rader eller lägga till andra.Men om jag får order från en privatperson som skall betala i förskott. Hur gör jag då?Jag vill skicka fakturan innan jag gör ordern från offerten men då försvinner offerten. Gör jag ordern från offerten så måste jag leverera den innan jag kan skicka fakturan vilket inte är rätt.Jag skulle vilja ha följande möjlighet:Skapa OffertSkapa faktura från offerten som jag kan ändra i innan jag sparar och skickar den.Skapa order från faktura när den är betald.Skicka order erkännande.Skapa följesedel från order.Förstår att detta är väldigt bakvänt och att jag förmodligen tänker fel men jag vill inte skapa order innan jag fått betalt. Finns förmodligen ett bättre sätt som jag inte hittat ännu 🙂
Hej,Jag har tagit över den löpande bokföringen för ett företag och det finns en hel del saker i historiken som är knasiga. Första räkenskapsåret här i Visma är från 2019 och där hittade jag dels att det finns ett ingående saldo på ca 250 000 SEK på konto 1684 samt en importerad verifikation daterad 2019-12-31 där ytterligare ca 133 000 SEK är debiterat konto 1684 samt krediterat kontona 3099 ca 35 400 SEK och 3044 ca 97 600 SEK. Totalt 383 000 SEK på 1684. Mig veterligen så har vi inga fordringar hos leverantören blir inte det inte då något missvisande att det står att det finns en fodring om den inte finns? Frågan är om jag kan kontera bort saldot på 1684 mot konto 6380 Förlust på övriga kortfristiga fordringar, eller vad bör jag göra?
Nyheter
Genvägar