Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Hej!Jag har fått intäkter kontant efter att ha sålt dansklasser.Jag har sedan satt in pengarna på mitt privata bankkonto. Sist har jag gjort en överföring av pengarna till mitt affärskonto 1930. Hur ska jag bokför detta i min enskilda firma med kontantmetoden?Jag har tänkt att det går som:3003: kredit2631: kredit1930: debetHar jag missat något steg? Borde jag hantera ett steg som dagskassa..?Tack på förhand!
Hej!Det kommer imorgon onsdag att finnas stöd för de sänkta arbetsgivaravgifterna i Visma eEkonomi Lönebesked. Kommer även ett inlägg i forumet angående detta med information om hur man gör eventuella korrigeringar i bokföringen samt på arbetsgivardeklarationen. Jag kommer att uppdatera här i tråden när inlägget är uppe. Tack för ert tålamod!
jag har aldrig gjort det förut så jag har ingen aning. finns inte något exempel som man kan se
Hej,Jag har förstått att om man har samarbete med en byrå i eEkonomi, kan man inte själv importera data till Ekonomiöversikt start. Vad är anledningen till detta? Jag slipper helst ett samtal (och en faktura) till min byrå för en sådan enkel sak jag hellre gör själv.Mvh Simon Blom
Och de enda åtgärder som finns som möjliga alternativ på korrigeringsversionen är att göra ytterligare en korrigeringsversion, eller att ändra momskoden.
Awesome
Genvägar