Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

(uppdaterad av Hanna Bergqvist CONTENT PRODUCER ‎2024-02-15 11:40 )
  • 0 Svar
  • 3 gilla
  • 2021 Visningar

Här hittar du information om funktioner och tjänster som finns i Visma eEkonomi kopplat till försäljning, speciellt till fördel för föreningar. Utifrån alternativen kan du optimera din försäljning utifrån vad som fungerar bäst för just din förening.


Hantera medlemmar och artiklar


Arbeta med kundgrupper


För en enkel fakturering och uppföljning kan du arbeta med kund- och artikelgrupper. När du har märkt dina kunder/medlemmar och artiklar med etiketter kan du t.ex använd...

 

Masshantera register eller grupper

 

Under Försäljning - Kunder kan du uppdatera och ta bort/avidentifiera flera kunder på samma gång via knappen Hantera flera kunder. 

Hantera flera kunder »

 

Fakturera


Massfakturera medlemmar


Om du fakturerar samma typ av artiklar och tjänster till en mängd olika medlemmar/kunder kan du skapa en faktura som du skickar till flera kunder. När du skapar fakturan och ska välja vem fakturan ska skickas till kryssar du i rutan Välj flera kunder. Då kan du välja upp de medlemmar/kunder som du vill fakturera. Har du skapat en etikett för en viss kundgrupp kan du med ett klick välja upp hela kundgruppen.

 


Skapa flera fakturor »


Skicka återkommande faktura


Om du fakturerar samma typ av varor eller tjänster till en medlem/kund med ett regelbundet intervall kan du göra en mall för en återkommande faktura. Mallen för återkommande fakturor kan antingen skickas manuellt eller automatiskt. Automatiska fakturor skickas som e-faktura på det valda intervallet utan att du behöver göra någonting, medan manuella fakturor skickas genom att du klickar på en knapp den dag du vill skicka dem. När den innevarande periodens faktura har skickats, flyttas fakturadatum och period automatiskt framåt till nästa planerade fakturadatum.Skapa återkommande faktura »

 

Skicka som e-faktura till Kivra - kundens digitala brevlåda


Du vet väl om att du kan skicka e-faktura till privatpersoner i Visma eEkonomi? När det är dags att skicka fakturan väljer du alternativet Skicka till Kivra. Där blir kunden notifierad om fakturan, får påminnelser om fakturan och kan betala fakturan med ett knapptryck.

Läs mer om varför du ska skicka e-faktura »
Film: Skapa och skicka kundfaktura i Visma eEkonomi »

 

Ta betalt direkt


Ta betalt med Swish


Swish är ett smidigt komplement till kontanter och andra betalningslösningar oavsett hur du möter dina kunder - och det kommer med flera fördelar. Det är tryggt för båda parter och du får pengarna direkt in på ditt bankkonto utan någon fördröjning.

Ta betalt med Swish »

 

Ta betalt med Zettle


Integrationen till Zettle by PayPal importerar din försäljning till Visma eEkonomi Smart från ditt Zettle-konto dagligen. Integrationen är enkel att starta och när du har kopplat ditt Zettle-konto till programmet hämtas dina försäljningstransaktioner automatiskt och bokförs på de bokföringskonton du valt.

Ta betalt med Zettle »

GIF Återkommande faktura.gif

Massfakturering.JPG