Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Agnes Ohrling
COMMUNITY MANAGER

Visma Spcs forum - Riktlinjer

Visma Spcs mål är att säkerställa att Visma Spcs forum är en säker miljö att kommunicera i.

 

Moderatorer kan ge vägledning, moderera och ta bort innehåll om vi ser att det bryter mot nedan riktlinjer, samt utesluta medlemmar.

 

Så använder du Visma Spcs forum

 

Var relevant - Vänligen posta i det område som är mest relevant för din fråga eller kommentar och håll dig i så stor utsträckning som möjligt till ämnet i fråga. Det gör det troligare att du får ett snabbt och relevant svar. Delar du bilder i forumet så håll dem vänligen relevanta till ämnet som diskuteras. Visma Spcs moderatorer kan flytta ditt inlägg till ett mer relevant område om så behövs.

 

Dela dina erfarenheter och ställ frågor - Du är viktig för att få gemenskapen att växa och förbli en plats där medlemmarna kan få svar. Om du bidrar mer till Visma Spcs forum, kommer andra medlemmar att bli inspirerade att bidra och till att ge dig erkännande.

 

Var generös - Om du får bra information uppmanar vi dig att belöna den andra medlemmen genom att “gilla” innehållet, lämna en kommentar eller om det är en kommentar som hjälpt dig, markera det som ett 'godkänt svar'.

 

Rapportera missbruk - Vänligen rapportera kommunikation som bryter mot dessa riktlinjer till Visma Spcs.

 

Lägg till en profilbild - Det är trevligare att ha ett ansikte på personen du pratar med.

 

 

Kom ihåg

 

Välj ditt användarnamn med omsorg - Tänk på att inte använda personlig, känslig eller opassande information/ord i ditt användarnamn såsom kundnummer, organisationsnummer eller språkmissbruk. 

 

Var vänlig och håll en god ton - Att vara artig, visa gott uppförande och respekt för andra medlemmar samt att en god ton hålls i all kommunikation är den viktigaste riktlinjen för Visma Spcs forum. Språkmissbruk hör inte hemma i forumet.

 

Privat information - Skydda din egen och andras privatliv. Skriv inte ut ditt telefonnummer, e-postadress, kontonummer, kundnummer, organisationsnummer och/eller annan konfidentiell information. Dela inte bilder med innan nämnd typ av information. Det du skriver och delar kommer att vara synligt för andra användare.

 

Informationskälla - Mycket av informationen i Visma Spcs forum skapas av medlemmar som inte är Visma Spcs -anställda. Medan många av de Visma Spcs -kunder som postar här är mycket kunniga och ofta kan ge användbara svar, kan Visma Spcs inte hållas ansvariga för felaktiga råd från icke-anställda.

 

Ingen reklam - Innehåll som annonserar, säljer en produkt, skräppost, kedjebrev eller någon form av uppmaning kommer att tas bort av en moderator.

 

Svensk lag gäller - Det är inte tillåtet med till exempel sexuella trakasserier, personangrepp eller rasistiska påhopp. 

 

Riktlinjerna kommer att utökas om Visma Spcs finner det nödvändigt för att säkerställa en säker miljö.

 

 

Hittar du ett inlägg som du gillar eller som har hjälpt dig? Ge det en like eller markera det som en 'Godkänd lösning' för att sprida vidare kunskapen till andra användare här i forumet 🙂
0 SVAR 0