Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Hej Jessica! Bilder du laddar upp ska blir "godkända" per automatik, det finns ingen process där någon behöver godkänna dina bilder innan du kan använda dem Du tar bort en bild genom att klicka på avataren uppe till höger och väljaMin profil. I rutan som heterMina fotonklickar du påLadda upp en bild.Välj sedanAlla bilderoch för muspekaren över den bilden du vill ta bort och ett kryss kommer dyka upp längst upp till höger på bilden. Klicka på krysset för att ta bort bilden Profilbilderna kan alla se, laddar du upp andra bilder så kan du välja att lägga dem i ett "Dolt album" som bara du kommer åt. Jag tycker det är lite märkligt att du inte får till din profilbild, jag kan ju se att du har fått upp bilden i dina album och jag vet inte riktigt vad som gör att den inte hamnar som en avatar. När du laddar upp en profilbild via instruktionen ovan så väljer du samma bild i två steg. Kan det vara här något blir tokigt? När du laddat upp bilden får du först välj att beskära den som en Profil avatar, när du gjort det väljer duSpara och fortsätt. I andra steget beskär du bilden för avataren för meddelanden. Samma bild används som standard och vill du ha samma bild så ska det räcka att beskära och väljaSpara ändringar.
Hej Henrik! Välkommen tillbaka till forumet! Det var en tabbe från min sida där, jag hade inte gett användare av Visma Skatt behörighet att publicera en ny fråga. My bad! Jag har nu rättat till mitt misstag och det är fritt fram för dig att ställa frågor om Visma Skatt 🙂
Hejsan! Det är ju en väldigt bra fråga! Jag har inget bra svar på hur jag vill ha det just nu, men oavsett är detta något jag får kika på. Det är ju ganska motsägelsefullt just nu om man säger så. Tack Faffe för att du upplyste oss om detta! Lisa
Hej Hans! En anledning till att du inte kan behålla det användarnamnet som du hade i tidigare forumet har att göra med att i detta forumet så måste alla användare ha unika namn, detta var inte ett krav i vårt gamla forum. En annan möjlig anledning kan vara att du hade en mejladress i forumet och en annan till vismaspcs.se. Jag behöver veta vad din gamla användare hette, vilken mejladress du har använt och liknande. Men detta är inte lämpligt att diskutera här i forumet så jag skickar iväg ett mejl till dig istället där vi kan fortsätta reda ut vad som hänt.
Hej på er!My heter jag och kommer framåt arbeta tillsammans med Tinna och Lisa i vårt fantastiska forum. Har arbetat på supporten sedan 2 års tid tillbaka och tycker detta ska bli en väldigt rolig ny utmaning, speciellt i vår nya plattform.På fritiden är jag gärna med min familj och vänner och åker gärna iväg till nya platser.Jag vet att detta kommer bli toppenbra och jag ser fram emot att möta er här.Ha det fint, så hörs vi!