Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Ett försök till att summera ett riktigt knasigt år.
Hej@hoogey Tack för att du tar dig tid att dela med dig av dina tankar! Självklart vill jag inte att det ska vara krångligt att ställa frågor i vårt forum, det ger mig lite ont i hjärtat att du tycker så idag. Förstår jag dig rätt att du tycker att det optimala hade varit om du hade kunnat skapa nya inlägg direkt från sidan som heterÖversikt (den sidan du hamnar på idag när du har valt ditt huvudämne)? Tanken med flikarna är att det ska bli lättare att navigera mellan olika typ av inlägg, t.ex om du vill veta senaste nyheterna i ditt program så ska du enkelt kunna hitta dessa utan att behöva leta i en lång lista med blandade inlägg.
Idag vill vi bara titta in och önska er alla en riktigt god jul! Tack för att ni vill vara med i vår forumfamilj⭐
Kalendern börja lida mot sitt slut, så även året och för många av ossbörjar även räkenskapsåret ta slut. En sak ska du komma ihåg innan du stänger ditt räkenskapsår för gott, och det är att bokföra årets resultat. Det är kanske inte dags på ett par månader, men se till att spara tråden Bokföra årets resultat så att du har den nära till hands när det väl är dags. Nu ser vi verkligen fram emot ett nytt år och att det året bjuder på lite andra överraskningar än vad 2020 gjorde. Men först ska vi ha en riktigt God Jul allihop - var rädda om varandra.
I samband med Corona har det blivit ett ökat behov av att arbeta på distans och tillsammans med IT-stöd finns ett enkelt sätt att även använda våra lokalt installerade program i “molnet”. Kanske kan detta underlätta för dig och dina kollegor? I användartipsenAnvänd Visma Administration som en molntjänst - slipp hantera uppdatering och säkerhetskopiorsamt Använd Visma Lön som en molntjänst hemifrånkan du läsa mer om vad som gäller för Visma Administration respektive Visma Lön. Var rädd om dig i juletid🎅
Banner