Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Lisa Stenström
UTFORSKARE

Lönetillägg - Genereras till fakturaunderlag/rapporter

Hej,

 

Jag har med hjälp av Vismas Support tidigare lagt upp våra olika lönetillägg som artiklar och valt artikeltyp "Tillägg". Såsom förrättningstillägg och resetillägg.

 

Problemet med detta är att den här informationen även kommer med på fakturaunderlaget och vid projektrapporter. Ibland är det önskvärt, om kunden debiteras för detta. Men ibland gör vi inte det och då önskar jag en lösning på detta.

 

I dagsläget får jag nolla Tilläggsartiklarna innan jag exporterar mitt fakturaunderlag till Visma eEkonomi och därefter i redigeringsläget ta bort samtliga artiklar som då är nollade.

 

Men i ett rapportläge där kunden kanske inte debiteras för resetillägg eller förrättningstillägg och detta ändå genereras till projektrapporten som kunden ska granska inför fakturering, vill jag kunna välja bort detta för att kunna skicka en ren och snygg projektrapport. I dagsläget måste jag välja bort allt, dvs. tillägg, maskiner/utrustning m.m. vilket inte heller blir så bra.

 

Finns det något annat sätt att arbeta med exempelvis lönetillägg? 

Jag kanske har missat något. Det kanske redan finns en bra lösning på detta?

 

Tacksam för svar! 🤗

 

Den här frågans innehåll har verifierats och uppdaterats av Visma Spcs 22-06-22

1 SVAR 1
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej Lisa,

Vissa ärenden är väldigt svåra för oss att lösa här i forumet då vi behöver veta hur det ser ut i ditt program, vilka inställningar som är gjorda och hur du arbetar. Av den anledningen vill jag be dig att ta kontakt med mina kollegor på supporten som kan ta en supportkod och kika på hur det ser ut hos dig. 

 

Är det sedan något som ni inte löser tillsammans så är du varmt välkommen tillbaka till forumet så tar vi gärna in ett önskemål från dig till våra produktspecialister. 

 

Välkommen att kontakta supporten

Tinna